2010. május 8.

Minden hétre egy kérdés...

A hét kérdése:
Miért olvasunk blogot?
( ezt, úgy értem, hogy olyan blogokat akinek nem is ismerjük a szerzőjét )

6 megjegyzés:

judit.6 írta...

Huh, hát ez jó kérdés. Én például téged nem ismerlek, te meg engem pláne, de olyan dolgokat készítesz, amik nagyon tetszenek, s én nem tudnám elkészíteni, de még reménykedek, hogy egy másik életemben.... Szóval hozzád nézelődni jövök, xszemes blogokba tanulni, lesni, esetleg kunyizni. :)
... meg mert elég netfüggő vagyok. :D

Mamis írta...

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Én azért szeretem olvasni mások blogját, mert érdekelnek az emberi sorsok(már amennyit meglehet tudni valakiről blogon keresztül), és persze szeretem nézni mások alkotásait.

Cila írta...

Mert kíváncsi vagyok a másik munkájára, életére, sorsának alakulására.

Sziranszki írta...

Kikapcsol, ha olvasom mások blogját! Rengeteg energiát tudtok ám adni :) Szeretem az alkotásokat nézegetni, sok segítséget kapok Tőletek! Konkrétan pl. a kötés, hardanger, x-szem területén. De olvasok "gyerek témájú" blogokat is, hasonló korúakét, mint az én Zsófim, ezekből is lehet tanulni. Én, mióta Rátok találtam kinyíltam, ötleteket, tanácsokat, ajándékokat kaptam! Szeretem ezt a virtuális közösséget!

Dia írta...

Én többek között ámulni és bámulni nézek be egy-egy blogra. Nagyon sokat tanultam már, sok sok kedves ember életéből láttam egy-kép cseppet és igen, sokszor feltölt, ha ilyen gyönyörű blogokat olvasok, mint például a Tiéd is.

Mamis írta...

Köszönöm, hogy válaszoltatok!