2011. augusztus 4.

Az életedet Te írod

Az életed célja az, amit annak hiszel.
Küldetésedet te magad szabod ki saját magadnak. Életed, pedig az lesz, amivé teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted. A saját tábládhoz tartozó palavessző a te kezedben van.
Ha a múltban csupa ostobasággal írtad tele a táblát, töröld le szépen. Törölj ki minden emléket, amely nem szolgálja jelenlegi életed. Légy hálás, azért, hogy idáig eljutottál, és kezdd újra!
Immáron itt a tiszta tábla az újrakezdés előtt. Kezdd hát újra! Itt és Most! Találd meg az örömödet az életben, és légy boldog. Isten arra teremtett, hogy megéld a lét örömét. Csak olyan dolgokat csinálj, amelyek örömmel töltenek el. Csináld azt, amit szeretsz. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy átéld az öröm érzését.

Tedd fel magadban a kérdést: "Miben lelem örömömet?" Ha megtalálod a választ, és átadod magad annak a bizonyos tevékenységnek, a vonzás törvénye lavinaként zúdítja majd rád az örömteli embereket, körülményeket, és eseményeket, és mindezt azért, mert magad is az öröm frekvenciáján rezegsz. A belső vidámság valójában a siker fűtőanyaga. Minden, ami örömmel tölt el, újabb jó dolgokat vonz majd az életedbe.

Bármerre is indulj, jól döntesz. Ez a választás szabadsága. A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, a te történetedet senki más nem írhatja meg. A Föld neked forog. Az óceánok neked áradnak, és apadnak. A madarak neked énekelnek. Minden gyönyörűség, amit látsz, minden csoda, amit tapasztalsz, érted, neked van. Nézz körül! Ebből az egészből semmi sem létezne, ha te nem lennél. Ne feledd, életed tábláját Te írod tele, méghozzá azzal, amivel akarod. Egyetlen dolog van: Jól érezni magad-most!

(számomra ismeretlen szerzőtől)
--------------
A szöveg innen ered.
--------------
Még mielőtt bárki azt hinné, hogy kissé bekattantam, szólok, hogy még nem teljesen, de most ilyen hangulatba kerültem...

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

eszerint igyekszem a napjaimat bonyolítani, van, mikor egész rendesen beválik:)

Anikó írta...

Szia köszönöm a látogatásodat és nyugodtan elvihetsz bármit a blogomról, hisz azért van. Örülök neki tiszta szivemből.
Köszönet érte Neked kedves Mamis.
Rendszeres olvasód lettem, tetszik a blogod .Szép napot:)

L.Julcsi írta...

Jó út,előre visz.

noviamy írta...

Ez nagyon szép!
Én is "kölcsönvehetem" ???
Amy

Mamis írta...

Természetesen.