2012. augusztus 23.


Kedves Valaki!
(Magyar Posta, postás, vagy valaki aki átvette a nem neki küldött csomagot)

Egyáltalán nem örülök, hogy ismét a virtuális világban üzengetek Neked. De ha átvetted a csomagot, és kibontottad, akkor tuti eljutsz erre a blogra. Tedd meg azt a szívességet, hogy úgy hordod a táskát, mintha TE rendelted volna, és TE fizetted volna ki. Semmi lelkiismeret furdalásod ne legyen, hogy nem Neked lett címezve!

Üdvözlettel:
Mamis

U.I.:
Mivel ez egy virtuális világ, légy szíves írj ide névtelenül egy megjegyzést, hogy legalább tetszik-e a táska??? (Csak azért, hogy esténként nyugodtan aludhassak...)

9 megjegyzés:

Ili írta...

Őrület, hogy mik vannak!!!

Mamis írta...

:)

Lencsilány írta...

Nem tudom, mikor tűnt el a csomag, és nem akarok hiú reményeket kelteni, de velem már fordult elő, hogy a nekem címzett levél elkeveredett, valaki átvette, majd újra feladta, hogy véletlenül neki kézbesítették. Így egy hónapos csúszással ugyan, és már nem számítva rá, de megérkezett a levelem. Remélem, nálatok is hasonlóan happy end lesz a sztori vége...:)

KicsiKató írta...

Én is üzenhetek neki a saját stílusomban?

Ha átveszed és hordod, miközben más fizetett érte, menj a büdös francba! (ez a legcizelláltabb, ami tőlem telt, bocsi) :S

Hegemony77 írta...

Ez durva!

Hegemony77 írta...

Mármint az, hogy átveszi más a címzett helyett!

Borga írta...

:(((
Nekem pár hónapja egy ajándéknak szánt csomagom tűnt el,méghozzá úgy,hogy az üres borítékot visszaragasztva kézbesítették a címzettnek!Na,ez már szerintem tényleg a pofátlanság csúcsa!

krealady írta...

Basszus! Ilyenekről újságcikkeket kellene írni. Mert mi aztán tudnánk referálni. Köztünk nagyon megy a postázgatás, és a nagy számok törvénye szerint rendesen tudnánk is eseteket felmutatni, amikor eltűnnek menet közben a dolgok:(

Hobóc írta...

Ha ajánlott küldemény volt, elvileg utána lehet érdeklődni, hogy merre jár(t) a csomag, és ha nem lesz meg, a feladási díj 15-szöröse a kártérítés!