2012. október 11.

RENDHAGYÓ BEJEGYZÉS!!!
SOHA NEM CSINÁLTAM MÉG ILYET, ÉS REMÉLEM NEM IS KELL TÖBBET!!!!

Kedves MINDENKI, aki valamilyen formában erre téved!

SEGÍTSÉGET szeretnék kérni tőletek. Van egy nagyon kedves, becsületes ismerősünk, aki a férjem munkatársa is. Önhibájukon kívül nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültek. Sajnos a mi erőink is végesek, így még egy kis segítségre lenne szükségük. Egy fiatal hölgyről(Ibolya) van szó, aki együtt lakik a lányával, és az autista unokájával. Ez év augusztus 19-én Ibolya élettársa nagyon súlyos beteg lett (sajnos még mindég kétséges, hogy túléli-e, hisz jelenleg is kórházban van), a munkahely rögtön felmondott neki, így még táppénzt sem kap. Ami az erejükből tellett, mindent megtettek, hogy a csekkeket fizetni tudják, de sajnos egy ponton túl már nem ment(fizették a banki kölcsönt, az orvost, a gyógyszereket...). Így a fűtés veszélybe került, hisz a számlák nincsenek befizetve. Mindenki tudja, hogy egy gyereknek mennyire nehéz elmagyarázni, hogy miért nincs meleg, és miért üres a hűtő(mert sajnos ez is napi gond). Ezért kérlek bennetek ha  valaki valamilyen formában tudna segíteni, minden segítség jól jönne. Most leginkább azt a hiányzó pénzösszeget szeretnénk összegyűjteni, ami arra kell, hogy NE kapcsolják ki a fűtést, de természetesen minden segítséget szívesen vesznek.
Tudom, most mindenki anyagi gondokkal küzd, de ha úgy érzed, hogy ha csak pár száz forinttal, de tudsz segíteni, kérlek írj a:
mamis69@gmail.com címre.
----------
Természetesen a segítség sem marad hálátlanul, hisz aki bármilyen formában tud segíteni, bekerül egy virtuális kalapba, és november végén kisorsolok egy általam készített táskát.
Előre is köszönjük mindenki segítségét.
----------
Ha megteszed, hogy a blogodon belinkeled, hogy még többen elolvassák ezt a bejegyzést, azt nagyon köszönöm.

Nincsenek megjegyzések: