2010. május 22.

A hét +1 kérdése:
Ti, mit csináltok ( hogy lesztek úrrá azon a helyzeten), mikor valamit nagyon megakartok varrni, és a *csak azért is megmutatom nem varrsz meg*, helyzet áll elő...???
(...kidobtam a kukába,visszavettem,kidobtam,eltettem...most szüneteltetem!!!)

8 megjegyzés:

Jutus írta...

Én elteszem és ha ráhangolódtam,akkor előkapom és piff paff kész is van!
Ezt úgy érsd,hogy két három hét,de van olyan varrásom amit már vagy 15 éve elő sem vettem,gondoltam már rá hogy odaadom valakinek aki befejezi.:DDD

Mamis írta...

Szerintem ez most nálam is várat magára egy kicsit!!!!!Csak az a röhej, hogy egy egyszerű nadrágról beszélgetünk..))Semmi csicsa meg ilyesmi.

Mamis írta...

Én is elhatároztam, hogy megvarrom, csak...még azt nem tudom mikor!!!!

Grety Gergaly írta...

Ma én is úgy voltam, hogy varrok egy pólót magamnak 2szer is abba hagytam de végül csak meg varrtam.Igaz nadrágot is kellett volna varrni, mert az összes gatyóm kihíztam,de csak túl élem az extra szűk farmeromban a holnapi rokon látogatást..:)

anyapötty írta...

Én ilyenkor félreteszem.Aztán majd egyszer...vagy soha.Most is ott áll egy blúz kb.2 hete,be kellene fejezzem.Azon sincs semmi extra és mégsem akaródzik.Majd akkor lesz fontos ha kitalálom, hogy nekem azt holnap okvetlenül fel kell vennem.De akkor aztán mindennél előbbrevaló lesz.

Csigi írta...

Elteszem, és majd valamikor a kezembe kerül. Akkor meg kiderül, hogy mi sem egyszerűbb.

Hegemony77 írta...

Nálam is akad "meg nem varrsz" dolog, de olyankor még a varrógépem sem engedelmeskedik. Ilyenkor abbahagyom, mást csinálok, majd pár óra múlva újból leülök a géphez... Sokszor beválik a csel.

Cila Zzy írta...

Ne is mondd! Nem rég vettem egy dzsörzé anyagot, ami nem akart póló lenni. A férjem azt mondta, hogy neki már akkor sem tetszett, amikor a véget megfogtam... szemmel verte...
Amúgy én el szoktam beszélgetni a varrógépemmel, hogy ő egy méregdrága masina volt és hogy van képe nem dolgozni, amikor én szívem-lelkem beleadom... Aztán ennél a dzsörzénél előfordult, hogy már csak prózaian hangosan feltettem a gépnek a kérdést, hogy miért nem csinálod? Kidobjalak? És erre elkezdte varrni... 5cm hosszan, aztán semmi. Vitte a továbbító az anyagot, de nem varrta össze. Végül az anyagot dobtam ki...