2010. május 31.

Komolyan mondom nem értem!!!!!!!!
Ennyire nincs kedve senkinek velem beszélgetni??????
Unalmas vagyok?????
Fárasztó vagyok????
Felvilágosítana valaki??????

Mostanában miért reagálunk egyre kevesebbet egymás bejegyzéseire???????????????????????

15 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Küldtem mélt

Silerika írta...

Én beszélnék veled, de a gép sokszor foglalt, most éppen vasalás közbeni szünetet tartok, meg az idő is pocsék, folyton csak esik, és fázom is egy kicsit,.... egyenlőre ennyi, de majd írok még, jóóóó!!:o)))))

KicsiKató írta...

öööö, melyikre gondolod? Minden nézőpont kérdése, hisz olyan kérdésekre is jött válasz, mint hogy szoknya vagy nadrág:)))

Mindannyian le vagyunk tompulva az idő miatt és ez csak rosszabb lesz, legalábbis amilyen júniust ígérnek...

Ne add fel, lesznek itt még grafomán kommentelők!

Mamis írta...

Valahogy mostanában az az érzésem,és egyre jobban, hogy ez már nem olyan mint volt.Lassan olyan erőltetett menet...

KicsiKató írta...

Igen, azt én is határozottan érzem, hogy ez más. De ne felejtsd el azt sem, hogy bár hónapokig nem kommenteltem, a te blogod hatására alakult úgy az életem, hogy Géza a társam lett. Szóval sosem tudhatod, ami neked értelmetlen karattyolásnak, falrahányt borsónak tűnik visszajelzések nélkül - na jó, kevesebb visszajelzéssel, mint szeretnéd - az lehet, hogy másnak sokat jelent, nem?:)

Mamis írta...

Oké, csak azt hiszem TE tudod a legjobban, mikor hetekre négyfal közé vagyok bezárva és próbálok valamicskét is mutatni, amit kínok között alkottam, és látom, hogy *járnak erre* és semmi reakció, na ott elgondolkodom egy kicsit.
Ja, és nem reagáltál apci levelére!!!!!!!!!!!!

Grety Gergaly írta...

Nem vagyok egy szószátyár típus..:)
de a munkáid mindig megnézem és szeretem őket..:) Kedvencem is van ha tudni szeretnéd, amin az a kiscsaj pózol/ nevét elfelejtettem/:)

Jutus írta...

Én is sűrűn it vagyok,bár egyre kevesebb az időm nekem is,de azért a munkáidat mindíg megcsodálom és 1-2 rövidke megjegyzésre is futja.:))
Kitartás,talán Kicsikatónak van igaza és a rossz idő az oka a kevés kommentelőnek!!!

Monaline írta...

Sokan inkább olvasgatnak,gyönyörködnek és nem írnak.Pl. én is nagyon ritkán szólok hozzá,bár mostanában igyekszem egyre többet.Ez a csend szerintem nem ellened szól! :)

Mamis írta...

Oké, mindent értek, csak ebben az egészben annyi a gondom, hogy mikor látom, hogy 50-60 látogatóm volt és egy megjegyzés sem, na ott esek gondolkodóba!!!
Ennyire mégsem lehet az, hogy nem szeretünk beszélgetni.Akkor miért blogolunk????

KicsiKató írta...

Mi, akik írjuk, szeretünk írni. Azok meg, akik jönnek, szeretnek olvasni. Ritka együttállás azoké, akik írni és olvasni is szeretnek:))))

Mamis írta...

Szeretem ám az írásaidat!!!!TETSZENEK!!!!

KicsiKató írta...

:)))))
Én meg a hímzéseidet. Jah igen, és azt, amilyen vagy:))

És most irány a család és tessenek rendesen megünnepelni ezt a naaaagy Micis projektet!!! Ügyesek vagytok!:)

szkornelia írta...

Hát, én a magam részéről kicsit elvsztem, és leginkább olvasó üzemmódban voltam. Írni két konferencia absztraktot írtam, meg egy összefoglaló cikket, valamint 35 ifjú doktorandusz hallgató anyagát pontozom a felvételi előtt. De ezek olyan unalmas dolgok, és nem akarlak vele untatni. Mindenestre itt vagyok. :) És klassz a bagoly. Nagyon jól hímzel.

judit.6 írta...

Bocsi, én is totál elveszve, most voltak a zárások, HIPA, mérlegek, apával felváltva voltunk itthon, hiszen két pici fiam még itthon van. (szeptembertől alex már ovis, kezdjük a kiscsoportot, de ádi még kérdőjel) gyakran este 9 fél 10kor jöttem haza, akkor meg már inkább egy élőhalottra emlékeztettem, 0 agykapacitással... elmentek a dógok, de most meg kapjuk össze magunkat, bér, könyvelés...
De amint vége a dilinek, nézlek kommentelek. :) Bocsika.