2010. szeptember 18.

Nyílt levél!

Kedves Idegen!

Szeretném neked megköszönni, hogy gyarapítod megrendeléseim számát azzal, hogy jelenleg is hordod ennek a táskának az *ikertestvérét*.

Mivel a borítékon rajta volt a feladó, a csomagban pedig a kis kártyán az elérhetőségem, annyit elvártam volna, hogy legalább azt megírd, hogy tetszik-e a potya táska, vagy esetleg megköszönd!!!??? De még mindég nem késő!!! Ja, és remélem a kis nasi is ízlett, amit benne találtál:)

Örülök, hogy ezzel, hogy nem jutott el a feladóhoz, növelted megrendeléseim számát, hisz amúgy is csak az unalom lenne úrrá rajtam egész nap.

Még egyszer köszönöm, hogy átvetted a csomagot és használod a táskát!

További szép napot kívánok Neked
Mamis / Erzsébet.

U.I.:Ha mégis úgy döntesz, hogy visszajuttatod, a címet tudod...

9 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

MI VAN??? Valaki lenyúlta a táskádat?
Na ilyet sem hallottam mostanában!

Mamis írta...

Igen, átvették a csomagot, csak épp nem az akinek címezve lett...Ezért elkészítettem még egyszer a táskát, hisz ki volt fizetve.

Anzso írta...

Ha ajánlva adtad fel a postánál reklamálhatsz, illetve kár térítést kérhetsz!

Grety Gergaly írta...

úúúúú ez durva..

Cila Zzy írta...

Ez komoly?!
Amúgy a hivatalos ajánlott levél nálunk csak úgy be van dobva, ne adj Isten a teraszra behozza a postás és csak úgy leteszi... pedig azért egy lelkészi hivatal udvarára elég sokan betérnek... szóval én is szoktam zizegni...

KicsiKató írta...

Csókoljuk a postást, aki idegeneknek adja a kifizetett csomagjainkat. Klassz....

Hegemony77 írta...

Ez tényleg durva! Ha ajánlottan adtad fel, tényleg reklamálj a postán, hiszen ott egy idegen aláírás! Amúgy pár hete a nekünk értkező csomagunkat átadta és aláiratta a postás a szomszédunkkal, akivel jó ha havonta egyszer találkozunk. De ők rendesek voltak, telefonáltak is, hogy csomagunk van náluk...

Monaline írta...

Remélem megvigasztal,kaptál tőlem egy díjat:
http://monalinedesign.blogspot.com/2010/09/ujabb-dijat-soportem-be.html

Dia írta...

Mamis, ez nagyon durva!!!
De: Lányok, a sima ajánlott levelet a postás a második napon aláírás nélkül is bedobhatja a postaládába. Ha mégsem érkezik meg, reklamálni lehet, és akkor a postás kézbesítő feladata a bizonyítás, hogy ő tényleg bedobta és a jó helyre dobta be!