2011. május 26.


Ismét *hangosan gondolkodom*!!!

A meska körlevele után kíváncsi leszek, hogy mennyi bolt marad, és tényleg ismét megjelennek a színvonalas egyedi termékek...???
/mintha a meskás lányok olvasták volna a blogomat:)/
Hangos gondolkodás vége!!!

5 megjegyzés:

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

A körlevél közzététele miatt most már szabad beszélni a dologról. Szóval tavaly az volt a Meska célja, hogy felfejlődjön az oldal. Ez annyira sikerült, hogy karácsonyra majdnem összeomlott a rendszer. Miközben továbbra is 2-3-an végezték a moderátori teendőket. Ezért jutott kevés figyelem a boltokra, termékekre, felhígult a dolog. Most a minőségjavítás került a fókuszba, épp ezért. Valamilyen komolyabb moderátori rendszert kell majd bevezetni, de ez még nem kiforrott, hogyan. Így egy nagy selejtezés lesz az első lépcső... bár az tény, hogy hirtelen nem fogják elküldeni a fele társaságot, az túl nagy bevételkiesést jelenteni :/

Névtelen írta...

Muti a körlevelet, a nem meskások nem tudnak így mit gondolni...

Mamis írta...

Kedves Mano!
Ezt természetesen értem, csak sajnos már olyan hangulata volt a meskának, hogy pénz, pénz, pénz:). Azt hiszem, ha egy picit jobban odafigyelve, a meska elvét és szabályzatát figyelembe véve és nem 1 hét alatt vagy 50 bolt nyitását engedélyezve, sem lenne okuk a lányoknak panaszra. Mert azért ha őszíntét akarunk lenni, nincsenek megélhetési gondjaik...:).De, a bejegyzésemmel semmi vitát vagy ujjal mutogatást nem akartam, és nem is akarok elérni. Csak megdöbbentett és elszomorított az, hogy ennyire *felhígult* a meska, és ahogy írtam, nagyon pénz szaga volt. Legalább is én ezt érzékeltem. Nagyon örülök, hogy rá szánták magukat erre a lépésre, és kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény.

Kedves Kreaholic!
Ne haragudj, de itt nem teszem nyilvánossá a levelet, mert azt a meska levelezésén belül juttatták el mindenkinek, de elküldtem neked email-ben.

csevi írta...

Na szép amiket olvasok! Másfél éve találtam rá a meskára kifejezetten olyan dolgokat vettem én ott amiket nem tudok megcsinálni, vagy nem akarok, de mindenképpen színvonalas. Aztán ment a vita, hogy saját kútfő meg másolás. Nos ez letört engem, mert bizony én sok mindennel foglalkozom, főként tanítani szeretem a dolgokat, de sajnos saját kútfő nálam nem működik csak a másoljunk, de hagyjuk rajta a saját kézjegyünket, amitől valahogy más. De pont ezért nem is nyitottam boltot a meskán. Valóban szégyelném magam, hogy máséhoz hasonló amit csináltam. Ám most felhívta Hegemony77 a figyelmemet a bugyraimra http://csevi.blogspot.com/search/label/omiyage , amit itt Magyarországon nem látni, de én könyvből (japán nyelvű)csinálom. Az most minek számít? Minőségileg én adok a dolgokra tehát nem sziszifuszi dolgok. Tehát mi az ami minőségi dolognak számít? Kivitelezés, tervezés,saját ötlet? Most nyissak boltot a meskán vagy ne? Már másfél éve gondolkozok ezen.

Mamis írta...

Csevi!
Hidd el nem TE lennél az egyedüli a meskán, aki japán nyelvű könyvből készíti a dolgait.