2011. augusztus 26.

...ahogy az előző bejegyzésben láthattátok visszatértem a blogvilágba (szép visszatérés...).
Többen kérdeztétek emailben, hogy mi történt. Mivel szeptemberben lesz 3 éves a meska boltom, így a vásárlóim között egy játékot szerettem volna indítani, és megírtam egy *sablon* levelet amit elküldtem. Abban szerepelt az emil címem amit a meska szabályzata tilt. Akkor valahogy nem is tűnt fel, hisz már volt rá példa, hogy email címeket váltottunk meskán keresztül, de *a kutya sem szólt hozzánk*.
Ezáltal a mai napon inaktiválták a boltomat. Mivel a levélből kiderül, hogy többször és súlyosan megszegtem a szabályzatot (de nem fojtottam meg senkit!), így a mai naptól kampec bót!!!
Egy biztos, hibát követtem el, de elnézést kértem tőlük, mind amellett, hogy mikor írsz nekik más ügyben valamit, sajnos nem mindég méltatnak arra, hogy válaszoljanak. A második nagy hibámat akkor követtem el, mikor megírtam nekik, hogy akkor soha nem vált a bolt inaktívvá, mikor email-ben kerestek meg, én pedig meskán keresztül adtam el a táskát. Pedig akár ki is hagyhattam volna őket. Sajnálom, ki jött belőlem....
Így már nem sok esélyt látok arra, hogy még működni fog a boltom, de ha valami csodának köszönhetően mégis, akkor úgy elfelejtem az email címem, hogy na....
-------------------
Persze még akartam nekik írni a másolásról, meg arról, hogy a tényleg szépen kidolgozott munkák lassan elvesznek az éterben...és talán erre is kellene időt fordítani...meg az egy újabb és újabb bakikról, de ezt nem írtam meg. Ennyire még nem vágtam magam alatt a fát, pedig *az is megérne egy misét*(bocsi, de saját vélemény)
-------------------

12 megjegyzés:

Grety Gergaly írta...

MIcsodaaaa.. Mamisunkat elzárták, mint a csapot,áááá ez nem igazság
Vissza- vissza:)))

Mamis írta...

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, de tényleg le vagyok tiltva. Félek a *mond meg az igazat, betörik a fejed* miatt, nem biztos, hogy visszaengednek...

KicsiKató írta...

Basszus, csak most jutottam ide. Persze, kellenek a szabályok, de ez olyan, mintha levezetnél harminc évet balesetmentesen, erre nekimennél egy fának és lecsuknának öt évre. A mai világban csak az nem tud rákeresni a blogodra a meska neved alapján, aki nem ismeri a google-t. Az meg ugye nem netezik, szóval a kör bezárult.

Remélem, túllépnek a személyeskedésen és újra aktiválhatod a boltod - elvégre mind pénzből élünk, te meg pénzt hozol a számlájukra.

Mamis írta...

Ebben így teljesen igazad van, csak elég rossz passzban találtak, és mivel nem volt millió bocsánatkérés, hanem leírtam ami mostanában zavar( levelekre nem válaszolnak, másolás...) így semmi jóra nem számítok. Vállalom, hogy leírtam, de igazat írtam. A többi majd kiderül.

CathlenKata írta...

Aztanemjóját.... jól mehet nekik ha megengedhetik maguknak , h emiatt kizárjanak valakit.
Privát levelet elolvasni tudtommal tilos! Mindenütt, hisz azért privát és nem nyilvános.

Mamis írta...

Tény ez bennem is felmerült, hogy a levéltitok megsértése??? de azt hiszem itt nincs levéltitok. Ha kiszámolod a boltok számát, a napi forgalmat...na azt hiszem nem lehet okuk a panaszra. De engem nem is az zavar, hanem az, hogy talán mielőtt kizárnak esetleg szólnak, hogy bocsi, de el kellene olvasni a szabályzatot és nem azonnal letiltani.

Névtelen írta...

Kedves Mamis! Anno, amikor szóltam, hogy egy barátnőmet az apeh megbüntette, mert nem tudta, h kell számlát adnia... engem baromira lejárattak, pedig a story igaz. Arra hivatkoztak, hogy ők tudnának a dologról. Ugyan miért szólt volna az Apeh, hogy helló kislányok, volt itt a Gizike, aki... Gizike csak csendben elsomfordált... Nem akart egy adócsalásos bagatell ügybe nyilvánosan belekeveredni...
Ha egy parasztasszony egy csokor petrezselymet elad a piacon, akkoris számlaképes kell, hogy legyen. Sokan (kiváltképp egy régi ismerősünk, aki kismamaként nem válthatta ki a vállalkozóit, mert akkor a gyed, gyes elvész-megértem) leköpködtek, a meskás lányok meg konkrétan olyan hazugságokat fontak körém, hogy csak lestünk az ügyvédekkel... (Hja, mert ügyvédeKet fogadtunk, hogy most akkor ki a hülye.) Ez bagatell, hogy most egy ilyen ügy miatt egy jó alkotót kiraknak. Rá se ránts, lesz neked még helyed a piacon, lehet, hogy jobb is!!!!! Amúgy meg Mamis neve olyan ismert már szerintem, hogy nem lesz kérdés, hogy hol találjanak meg...

Névtelen írta...

sziasztok!
ide is leírom, amit Mamisnak küldtem mailben:
szerintem teljesen igazságtalan, amit vele tettek, hiszen csak olyanoknak küldte el a levelet (akár belső üzenetben is), akik a vásárlásuk folytán már amúgyis ismerhették az e-mail-címét.
vagy tud valaki olyan szabályról, ami tiltja, hogy volt vásárlóknak is tilos mailt írni?
(a levéltitok szerintem itt nem érvényes, hiszen szolgáltatóként valahogy ellenőrizniük kell, hogy nem reklámcélból, ill. azért küld valaki ISMERETLENNEK belső üzenetet, hogy az elérhetőségét megadja így próbálja meg kijátszani őket ill. a díjaikat a Meskán kívüli eladással, tehát ez sztem jogos.)
további szép hétvégét!
Evicke

Bogi írta...

Szerintem azért nem magad alatt vágod a fát. Őszinte vagy, amivel mindenki tisztában van. Eladó, vagy csak szimpla gyakran meskára látogató, mind-mind tudja, hogy vannak fejetlenségek az oldalon, a másolók egyre jobban teret hódítanak, és a kutyát nem érdekli, ez által a minőségi terméket kínálók inkább elhagyják az oldalt. Ezt mindenki tudja, csak nem mindenki meri kimondani.
Ha ezek után, ilyen dologért törlik vagy függesztik fel a boltod, az elég gyerekes dolog szerintem.
Az e-mail címről meg csak annyit, hogy ha látják, hogy a levélben az van, akkor azt is látják, hogy mi volt benne. Gondolom nem meska nélküli vásárlásra szólítottad fel benne őket. Ergo, ha mind ezt tudják, és bocsánatot is kértél, akkor nem értem a balga reakciót...

Mamis írta...

Kedves Evicke és Mirci!

Nagyon aranyosak vegytok,de persze igazatok is van, meg vétettem is a szabály ellen, amit nem tagadok, első perctől gyerekesnek tartok. Ma beütöttem a Google-ba, hogy *Mamis*. Csak az nem talál meg aki nem akar.

Evicke!
Teljesen igazad van, hisz azt sehol nem írja a szabályzat, hogy olyannak nem küldhetem el az email címem akinek már amúgy is megvan. Az üzenet pedig nem meskám kívüli vásárlásra buzdított!

Mirci!
Sajnpos ahogy írtam *mondd meg az igazat, betörik a fejed* játék folyik, hisz a bocsánatkérés mellett (ami nem nyálas bocsánatkérés volt!) azt is megírtam ami már rég bántotta a szemem. De sajnos ezekre nem reagálnak.

Mivel már rég lejárt a 48 óra (ez volt az újraaktiválásnál, hogy 48 órán belül válaszolnak), hogy kiderüljön, hogy aktiválják-e a boltot vagy sem, rá fogom arra, hogy vasárnap van. Talán holnap írnak valamit...

Mamis írta...

Vagyis az első mondatom az akart lenni, hogy ezt (email cím, blog,skyp...stb nem megadása) gyerekesnek tartok.

CathlenKata írta...

Bizony gyerekes dolog :-(((