2011. szeptember 7.

Szerintetek helytálló a *rosszkor voltam rossz helyen...*, *véletlenek nincsenek*..., és hogy a *rossz után csak jó jöhet...*????? Vagy van, *ok okozat* közötti összefüggés? Esetleg mennyi rossznak kell eltelnie, hogy végre jó is jöjjön??????
Valójában ennyire egyszerű lenne???

4 megjegyzés:

Ányi írta...

Van olyan, hogy hepehupa, vagyis hepe után jön a hupa, hupa után jön a hepe, de olyan nincs, hogy hepehepe és olyan sincs, hogy hupahupa. Ilyen egyszerű. Az idő meg...? Ki tudja? Én két évet vártam... de megérte :)

CathlenKata írta...

Frázisok.. Sajnos tapasztalatból mondom:-((

csevi írta...

Egyszer a "mostoha anyám" mondta. Minden jót amit adsz vissza kapod csak nem biztos, hogy onnan ahová adtad, hanem az élet más területéről. Ide lehet biggyeszteni,hogy onnan jön a segítség ahol a legkevésbé várod. Ja nagy bölcsességhez az is hozzá jön, hogy nem ugyan abba az időcsíkba jön vissza a jó.

Aztán azt mondjuk, hogy a csúcsról már csak lefelé lehet jönni, akkor ez fordítva is igaz, ha megélted a poklok poklát akkor annál már csak a jobb jöhet.

A rosszkor rossz helyen szerintem valóban sorsszerű, mint ahogy az is hogy mért pont velem történik ez. Lehet még sorolni. ez a Filozófia és kiapadhatatlan, mert nézőpont kérdése és az átélt események hatására születnek.

Lente Julcsi írta...

Úgy gondolom nincsenek véletlenek,minden okkal történik.És mindig jön valami jó,a rossz után.