2011. október 2.

Amióta blogolok és azon belül játékot hirdetek még egyszer sem volt olyan, hogy a nyertes nem jelentkezett. Az igaz, hogy én külön email-ben nem értesítek senkit. Szerintem ha én jelentkezem egy játékra ( amit mostanában nem szoktam ), akkor azért jelentkezem mert érdekel és azért megpróbálom nyomon követni. Szerintem :).
De azért érdekelne a véleményetek. Ti külön utána jártok a nyertesnek, és külön értesítitek???

5 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Én is követem azt a játékot, amire jelentkezek.
Amikor én hirdettem játékot, nem értesítettem külön a nyertest, és ő még a sorsolás napján jelentkezett. No meg nehogy már az is a te dolgod legyen, hogy keresgéled az elérhetőségeit...
Szerintem sokan örülnének az újrasorsolásnak :)

CathlenKata írta...

Hát ha egy játékra jelentkezem minimum , hogy ha (máskor nem is ) de sorsolás napján ránézek .
Én is hirdettem játékot, de eddig ilyen még nem volt.
Ha netán betegség/baleset miatt nem tud jelentkezni te sem tudsz utánakeresni, hisz akkor mailt sem olvas nem?

KicsiKató írta...

Egy ideig értesítgettem, aztán egyszer nem, nem is jelentkezett két hétig. Azóta erre há(r??)klis vagyok, azt gondolom, ha én adok ajándékot, ingyen és bérmentve, akkor az a minimum, hogy aki jelentkezik, tényleg akarja is (és legalább visszanézzen, ki nyert. Ami még bosszant, hogy sokan felrúgják a játékszabályokat, eddig voltam olyan hülye, hogy nem érdekelt, de sokan nem gondolnak bele, mekkora meló ötven helyről összeszedni, ki kommentelt... Szóval most bekeményítek. (Hét elején kendőt fogok játékba bocsátani, ha érdekel....:)

Itt nálad meg kivárom, míg mindenki kihull előlem és jól megnyerem azt a táskát:)))))

Borga írta...

Bár én még nem indítottam játékot(lassan úgy érzem,itt lenne az ideje),csak a másik oldalról tudok nyilatkozni...
Csak olyan helyen jelentkezem játékra,ahol már eleve rendszeres olvasó vagyok,(szóval nem a játék miatt jelentkezem be),és csak akkor,ha érdekel a nyeremény.Aztán figyelemmel kísérem az eseményeket.Mint pl most is:)
KicsiKatóval viszont annyiban vitatkoznék icipicit,hogy ajándékot csak "ingyen és bérmentve" lehet adni.Amit nem így adnak,azt már nem ajándéknak hívják:)
A többivel egyetértek,az új nyertesnek meg gratulálok!:)

KicsiKató írta...

Terminus technikus, igazad van, bár a lényegen nem változtat:) (Egyébként meg vannak olyan blogjátékok, ahol nem ingyen és bérmentve, de mégis ajándékot kapsz, csak épp tenni kell érte x dolgot még pluszban:)