2011. november 9.


Kedves Mindenki!
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, aki írogat és írogatott a FACEBOOK-ra, és NEM válaszoltam. Ennek egyetlen oka van, nagyon-nagyon ritkán facebookozom mert NEM szeretem és NEM is fogom megszeretni. Tény, hogy *fent* vagyok, de ennek az az egyetlen oka, hogy mivel a telefonos *roming* szolgáltatás drága, így ha külföldön vagyok, akkor a családdal így tudok hosszasan kommunikálni. Ezért a facebookot általában csak ilyenkor használom. Néha tettem fel képeket, de azt is inkább a leányzóm kezeli:)
Ezért kérek mindenkit, hogy aki ír, az inkább ide a blogra, vagy az email címemre írjon, mert itt nagyobb esélye van a válaszra:).
---------
Ha őszinte akarok lenni, akinek visszaigazoltam, hogy ismerem, igen csak a feléről fogalmam sincs, hogy ki is ő valójában. Lehet, hogy másoknak nagyon jó, meg nagyon jó lehetőség, de az nem én vagyok.

4 megjegyzés:

Ányi írta...

Megmosolyogtattál :) Mi szkájpon beszélünk a családban.

Mamis írta...

Sajnos a szkájp néha nem jó, mert elmegy a hang, így maradt a facebook:).

CathlenKata írta...

Hát én biztos nem lájkollak, mert töröltem magamat az FB.-ről.
Én is Skype.-on beszélgetek, mert ámerikába sok lenne a telefon.
Úgyhogy megértelek! Puszi!

Marika írta...

Kedves Mamis! Már elég régen rendszeres olvasód vagyok, de még nem írtam megjegyzést Nagyon tetszenek a táskáid. Közel lakunk egymáshoz, csak sejtem ki vagy, Berekfürdőn nekünk is van egy kis parasztházunk, de Karcagon lakunk.Osztom a véleményedet az FB-vel kapcsolatban. Üdv: Marika